en | fr | ru    
 
Family Keylogger – невидимо записване на всички натиснати клавишиСкрити опасности:

В днешно време знаем, че интернет не е само място за намиране на всякаква информация. За съжаление, интернет често предполага и опасност. Може да бъде случай на измама, развращаване на младежите и други подобни инциденти. Голямото разнообразие от различни чат-стаи, порно сайтове, уеб страници за запознанства (които често са отворени за всички), представляват скрита он-лайн опасност за отношенията във Вашето семейство и за безопасността на Вашите деца. Някои хора смятат, че това не е опасно и често стават жертви на он- лайн опасностите поради своето лекомислие. Но онези, които разбират сериозността на този проблем, могат да предотвратят нещастието.

Как да избегнем он-лайн опасността? Отговорът е съвсем прост – Записващата програма на натиснатите клавиши (Family Keylogger)! Тази програма за използването на клавиатурата, записва всеки един натиснат клавиш, който е бил направен от всеки потребител, докато Вие не сте там. И тогава, програмата Family Keylogger ще Ви даде подробна информация, записана като текстови файл. Членовете на Вашето семейство няма да заподозрат нищо, защото записването на използваните клавиши ще бъде изцяло невидимо за тях.

Програмата Family Keylogger ще съхранява и информация за изпратените имейли, посетените уеб страници и стартираните приложения. Тя ще „хване” съпруга / съпругата в изневяра или ще запише информация за хората, с които Вашите деца общуват, когато Вие не сте удома. Програмата Family Keylogger е най-добрата защита от он-лайн опасностите!

Защо да инсталирам програмата Family Keylogger?

1. С нейна помощ, ще можете да предпазите децата си от опасностите он-лайн.

В днешно време, децата често посещават чат – стаи и предпочитат да комуникират чрез интернет. Те не усещат опасността, скрита зад профилите на техните „приятели”. Престъпниците често примамват децата в интернет. Вашето дете може да каже на „приятеля” си телефонния номер, адреса си и т.н. Такъв вид информация би могла да е полезна на крадците.Педофилите също често изпозват интернет, за да спечелят доверието на децата. Общуването с подобни хора, представлява огромна опасност за Вашето дете. За съжаление, има много доказателства, когато интернет се е превърнал в причина за развращаване на младежта. Разбира се, необходимо е да разясните всички тези он-лайн опасности на децата си, но те са твърде наивни и доверчиви, така че само да им кажете за тези опсности не е достатъчно!

Ако сте истински загрижени за безопасността на децата си он-лайн, по- добре би било да знаете какви уеб страници посещават и с какви хора общуват в интернет. Но такъв строг контрол би засегнал детето Ви. Освен това, няма да Ви е възможно постоянно да го „шпионирате”.

Как можете да защитите децата си? Записването на натиснатите клавиши може да работи в невидим режим и да Ви информира за уеб страниците, които Вашето дете посещава, така ще можете да предотвратите посещенията в нецензурни сайтове. Ще можете също да разполагате с информация за интернет „приятелите” му, за да го защитите от общуване с престъпници и педофили. По този начин, ще сте допринесли за он-лайн безопасността на Вашето дете, а то дори няма да подозира за това.

2. С помощта на програмата Family Keylogger ще може да хванете изневярата.

Стаите за чат, както и уеб сайтовете за запознанства, са създадени не само да събират приятели, но и за любовни авантюри. По този начин, съпругът / съпругата Ви или приятеля/приятелката могат да Ви мамят. Разбира се, доверието е едно от най-важните неща в една връзка, но ако половинката Ви често посещава сайтове за запознанства и чат стаи, то по-добре се уверете, че тя/той не Ви мамят .Вашата съпруга посещава ли често стаи за чат? Искате ли да знаете какво пише тя на други хора? Обича ли съпругът Ви да посещава сайтове за запознанства? Сега ще можете да заловите изневеряващата си половинка!


Много е лесно да заловите изневеряващата си половинка с програмата Family Keylogger , чиято главна цел е да разрешава проблеми в семейството, свързани с интернет.

Family Keylogger ще залови мамещия съпруг/а, дори когато не сте си вкъщи. Със сигурност, Вашата половинка ще отрича да Ви изневерява, но Вие ще знаете истинита. Програмата Family Keylogger ще съхранява информация за посетените сайтове, както и за хората, с които Вашата половинка общува. Програмата Family Keylogger ще бъде невидима за Вашата половинка. Тази особеност на програмата, ще Ви помогне да хванете лесно изневярата. Така че, ако искате да хванете мамещия съпруг / съпруга, не се нуждаете от помощта на детективи. Просто използвайте програмата Family Keylogger! Тя ще бъде Вашия частен детектив за 24 ч. в денонощието и лесно ще залови изневеряващата половинка!